el

VOOPOO VINCI POD KIT

Voopoo Vinci Pod Kit | Ελαφρύ και κομψό Pod Kit με ενσωματωμένη μπαταρία 800mah

Το Vinci Pod είναι η πρώτη pod συσκευή που δημιουργεί η Voopoo για τη σειρά Vinci. Η Voopoo εφάρμοσε νέες τεχνολογίες ατμοποίησης στη συσκευή, αποδίδοντας έτσι καθαρότερη γεύση με μεγαλύτερη ένταση και εντυπωσιακή παραγωγή ατμού.

Η συσκευή τροφοδοτείται από μία ενσωματωμένη μπαταρία 800mah και έχει ισχύ 15 Watt. Αν και διαθέτει μεγάλη σε χωρητικότητα μπαταρία, το Vinci Pod παραμένει ιδιαίτερα ελαφρύ και κομψό.

Η Voopoo θέλησε να συνεχίσει το concept της φορητότητας και της εύκολης χρήσης που κατέχουν όλα τα προϊόντα της σειράς Vinci. Γι' αυτό εφάρμοσε τις ίδιες τεχνικές σχεδιασμού και το μοναδικό πάντρεμα των υλικών κατασκευής και στο νέο Vinci Pod, δημιουργώντας ένα μικρό σε μέγεθος Pod Kit με όμορφο σχεδιασμό και δυνατές αποδόσεις.

Ο μοναδικός συνδυασμός των υλικών και η καινοτόμα διαδικασία επίστρωσης των διαφορετικών υφών στο σώμα της συσκευής έχει ως αποτέλεσμα:

  • Να μη γρατζουνιέται εύκολα - Anti Scratch
  • Να μη φθείρεται εύκολα
  • Να μη μένουν δαχτυλιές στη συσκευή - Anti Fingerprint
  • Να μη θαμπώνει το σώμα της συσκευής

Ταχεία φόρτιση | Θύρα φόρτισης Τύπου C

Φορτίστε το Vinci Pod μέσω της θύρας φόρτισης τύπου C. Με τη γρήγορη φόρτιση USB τύπου C, μειώνουμε σημαντικά τον χρόνο αναμονής για τη φόρτιση της συσκευής και μας δίνεται περισσότερος χρόνος να απολαμβάνουμε το άτμισμα.

Η όμορφη λυχνία led στο κάτω μέρος της συσκευής μας ενημερώνει για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Ενδείξεις Led για την μπαταρία:

Πράσινο 100 - 60 % φορτισμένη μπαταρία

Μπλε 60 - 20 % φορτισμένη μπαταρία

Κόκκινο 20 - 0 % φορτισμένη μπαταρία

Gene Chip υψηλής τεχνολογίας

Το Vinci Pod είναι εξοπλισμένο με το προηγμένο Gene Chip δίνοντας στη συσκευή ταχύτατη ανταπόκριση, σταθερότητα και ισχυρή απόδοση.

Δεξαμενή Pod Vinci 2ml

Η δεξαμενή του Vinci Pod διαθέτει δύο ανεξάρτητους χώρους, όπου παγιδεύονται οι υδρατμοί και οι τυχόν μικρές διαρροές. Κατά την εισπνοή τα υγρά και οι υδρατμοί που έχουν παγιδευτεί στη δεξαμενή οδηγούνται ξανά προς την αντίσταση, κάνοντας τη συσκευή πιο ασφαλή από διαρροές σε σχέση με άλλες συσκευές Pod.

Μαγνητική Δεξαμενή Pod

Η νέα αναβαθμισμένη μαγνητική δεξαμενή Pod χωρητικότητας 2ml, παρέχει στεγανοποίηση, εύκολη εφαρμογή με τη συσκευή και απλούστερη διαδικασία αναπλήρωσης του υγρού χωρίς ανεπιθύμητες διαρροές.

Airflow - Σύστημα ροής αέρα με κουμπί

Η ροή του αέρα μπορεί να ρυθμιστεί με ένα κουμπί στο πλάι της συσκευής, σύροντας το κουμπί προς τα πάνω αυξάνουμε τη ροή του αέρα κάνοντας τη τζούρα αεράτη. Κατεβάζοντας το κουμπί προς τα κάτω μειώνουμε τη ροή του αέρα κάνοντας τη τζούρα πιο σφιχτή.

Πολλαπλά συστήματα προστασίας

  • Προστασία βραχυκυκλώματος
  • Προστασία υπερφόρτισης
  • Προστασία μέγιστης ισχύος
  • Προστασία αποφόρτισης
  • Προστασία υπερθέρμανσης
  • Χρονικό όριο λειτουργίας 10 δευτερολέπτων

Χαρακτηριστικά

Μέγεθος: 14mm x 24mm x 93.5mm

Υλικό: Κράμα ψευδαργύρου και PCTG

Χωρητικότητα δεξαμενής: 2ml

Αντίσταση: 0.8ohm

Ισχύς εξόδου: 15W

Εύρος αντίστασης: 0.6ohm - 3ohm

Χωρητικότητα μπαταρίας: Ενσωματωμένη 800mah

Περιεχόμενα Συσκευασίας

1 x Vinci Pod

1 x Δεξαμενή Pod 2ml

1 x Καλώδιο USB Τύπου C

1 x Εγχειρίδιο χρήσης

28,00 €